Brother DCP-L2560DW Instellingen De Brother all-in

January 8, 2018 | Author: Anonymous | Category: Engineering & Technology, Informatica, Computer Networks
Share Embed Donate


Short Description

Download Brother DCP-L2560DW Instellingen De Brother all-in...

Description

Brother DCP-L2560DW Instellingen

De Brother all-in-one laserprinter werkt via een draadloze verbinding of via een USB kabel. Als er wijzigingen worden doorgevoerd in het netwerk waarmee de printer is verbonden dan zal de printer geen verbinding meer kunnen maken met het netwerk. Dit gebeurd bijvoorbeeld als de naam of het wachtwoord van het netwerk gewijzigd word.

Nieuwe verbinding maken De nieuwe netwerkverbinding moet vanaf de printer worden ingesteld. Houd bij het opnieuw instellen de netwerknaam en het netwerkwachtwoord bij de hand, deze heb je nodig. Op het aanraakscherm van de printer kies Instell. om de instellingen te openen. Kies vervolgens Netwerk. En daarna WLAN. Kies voor Inst. Wizard, de printer zal dan gaan zoeken naar beschikbare netwerken. Kies de netwerknaam en klik op OK. Hierna zal worden gevraagd om het netwerkwachtwoord in te voeren. Voer het wachtwoord in en bevestig de invoer door op OK te drukken. De printer heeft nu een nieuwe verbinding en het WIFI icoon is blauw gekleurd.

Printen via USB-kabel Om te printen of te scannen zonder netwerkverbinding kan de USB kabel worden gebruikt. Zorg dat de kabel is aangesloten op de printer en sluit de kabel aan de computer waarmee je wilt printen. Druk een document af op de manier zoals je gewent bent maar kies een andere printer om op af te drukken. De printernaam is hetzelfde, maar bij printen via USB staat er (kopie) achter de printernaam. Kies deze. Om af te drukken via het netwerk selecteer de printernaam zonder (kopie). Opmerking:

Als er problemen zijn met internet en/of WIFI dan kan het zijn dat de printer niet werkt. Dit ligt dan niet aan de printer.

View more...

Comments

Copyright � 2017 NANOPDF Inc.
SUPPORT NANOPDF