Constructie

January 8, 2018 | Author: Anonymous | Category: Sociale wetenschappen, Psychologie, Sociale psychologie
Share Embed Donate


Short Description

Download Constructie...

Description

Constructie Huis en familie Belangrijkste leerwaarden: pp Onderzoeken van gedrag en zelfcontrole door middel van rollenspel. pp Onderzoeken van relaties met volwassenen en leeftijdsgenoten. pp Begrijpen en respecteren van eigen behoeften, meningen, culturen en overtuigingen en die van andere mensen. pp Een persoonlijke identiteit hebben als lid van verschillende gemeenschappen.

2+ j.   87-delig

DUPLO DOLLS FAMILIESET Met zijn multiculturele mannelijke en vrouwelijke poppen spreekt deze superset zowel jongens als meisjes aan. De set is ideaal geschikt voor het stimuleren van rollenspel en het onderzoeken van de gevoelens van anderen, de eigen leefomgeving en sociale rollen en verantwoordelijkheden. Bij de set horen vier aan beide zijden bedrukte kaarten om de activiteiten mee op gang te helpen. Kenmerken: Leerwaarden: Relaties onderzoeken. Huishoudelijke rollen en verantwoordelijkheden leren begrijpen. Eigen en andermans behoeften en emoties leren begrijpen. Gedrag en zelfbeheersing via rollenspel onderzoeken. Houdingen onderzoeken.

XLG9215  (€ 125,00) € 151,25

1,5+ j.   224-delig

DUPLO STAD Klassieke set die de kinderen aanmoedigt de grenzen van hun verbeelding te verplaatsen door leuke stedelijke milieus te bouwen waar zij hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Inclusief speciale elementen als ramen, versierde stenen, een autochassis en figuren. Kenmerken: Leerwaarden: Ontwikkelen van expressief taalgebruik. Samenwerken in groepen. Fantasie en verbeeldingskracht gebruiken.

(€ exclusief) 

€ inclusief

16 cm

XLG9230  (€ 110,00) € 133,10

488

View more...

Comments

Copyright � 2017 NANOPDF Inc.
SUPPORT NANOPDF