De Oorsprong

January 8, 2018 | Author: Anonymous | Category: Arts & Humanities, Schrijven, Spelling
Share Embed Donate


Short Description

Download De Oorsprong...

Description

De Oorsprong Het woord ‘Kangen’ betekent in het Japans ‘terug naar de oorsprong’, water in zijn meest pure vorm. Door vooruitstrevende technologie kunnen we water produceren dat ons hydrateert en ons lichaam kan reinigen, zoals dit oorspronkelijk bedoeld was. Wat bedoelen we hiermee? Slechts 2 à 3% van het ooit drinkbare en verse water in de wereld is vandaag nog beschikbaar, zoals gletsjerwater. Ook zijn er nog enkele plaatsen in de wereld waar het water nog in zijn meest pure en ongerepte vorm voorkomt. Ondermeer Lourdes (Frankrijk),Tlacote (Mexico) en Nadana (India) staan ook bekend voor de ongelooflijk helende eigenschappen die hun waters bevatten. Dit water noemt men niet voor niets ‘miracle water’. Mensen die in deze gebieden wonen, staan gekend om hun vitaliteit en langere levensduur. Volgens wetenschappers is het magnetisch veld van de aarde ongeveer 10% zwakker dan 150 jaar geleden.* Slechts op enkele locaties is het electro-magnetisch veld veel sterker, de zogenaamde ‘miracle’ locaties. Dit komt doordat het water onder enorme invloed staat van dit sterke magnetisch veld en het zo op natuurlijke wijze wordt geïoniseerd. Geïoniseerd kangenwater is ‘puur’ of ‘maagdelijk’ water. Het water wordt door een electrolyse proces opnieuw ‘gereset’, dit om de negatieve electro-magnetische velden te verwijderen uit het water. Dit kunnen we ook zien aan de structuur van de watermoleculen. Deze komen voor in clusters van zes moleculen en wordt hierdoor hexagonaal water genoemd. Deze watermoleculen vormen prachtige zeshoekige kristallen. Kangen Water wordt ‘water zoals het was bij de oorsprong’ genoemd en zorgt ervoor dat het zowel je lichaam reinigt, als je geest in balans brengt. Kangen Water zorgt voor een diepe hydratatie, is rijk aan zuurstof en heeft een overvloed aan anti-oxidanten om je jeugdig en vitaal te laten voelen.

Masaru Emoto’s water experiment In zijn boek “Messages from Water” beschrijft de Japanse onderzoeker Masaru Emoto wat hij ontdekt heeft tijdens zijn talrijke experimenten met water. Het water dat hij onderzocht werd steeds tot vijf graden onder nul bevroren, zodat het water met een microscoop kon bekeken en gefotografeerd worden. Emoto stelde vast dat vervuild water helemaal geen kristalvormen toonde, zoals je bijvoorbeeld kan zien bij sneeuwvlokken. Water nabij een diamantmijn vertoonde diamantstructuren bij kristallisatie en waterkristallen uit Lourdes leken op een rozenkrans. Hij concludeerde dat water als een vloeibare recorder werkt, die zijn omgeving volledig opneemt. De experimenten met waterkristallen werden zelfs op muziek uitgevoerd. Elke soort muziek vertoonde een andere kristalvorm, zo stelde hij ook vast dat woorden een invloed hebben op water.

“Je kan dit alleen begrijpen als je naar woorden kijkt als levende fenomenen. klanken zijn vibraties gevormd in de natuur. Zo zijn woorden ontstaan. Steeds opnieuw bleken de testen tot dezelfde resultaten te leiden: water ‘luistert’ naar woorden, emoties, gedachten en ontvangt trillingen van lettertekens. Liefde en haat, dankbaarheid, begrippen als ‘ziel’, ‘engel’ of ‘duivel’ weerspiegelen zich in de vorm van de waterkristallen.” – Masaru Emoto Het werk van Emoto is werkelijk grensverleggend en toont duidelijk aan dat water een informatiedrager is. Water laat een electromagnetische afdruk achter. Negatieve frequenties zoals gsm-stralingen en electronische apparaten die overal te vinden zijn, hebben een enorm schadelijke invloed op de gezondheid.

View more...

Comments

Copyright � 2017 NANOPDF Inc.
SUPPORT NANOPDF