Discoverytipsflyer - Concertgebouw Brugge

January 8, 2018 | Author: Anonymous | Category: Kunst & Geisteswissenschaften, Musik, Historische Musikwissenschaft
Share Embed Donate


Short Description

Download Discoverytipsflyer - Concertgebouw Brugge...

Description

JONGER DAN 26?

10 DISCOVERYTIPS

Soundcast © Simon Lefevre

Soundcast is een groep van tien enthousiaste jonge reporters. Ze brengen verslag uit van festivals, concerten, dansvoorstellingen en happenings in het Concert­ gebouw. Ze tonen wat er zich achter de schermen afspeelt, geven je hun persoonlijke tips en helpen je kiezen uit het ruime aanbod.

Dan heb je een voetje voor in het Concertgebouw! Als Discoverylid geniet je 100% van muziek en dans aan de helft van de prijs! Je krijgt 50% korting op Concertgebouwtickets en abonnementen door online in te schrijven via www.concertgebouw.be/ discovery of door eenmalig je identiteitskaart te tonen bij In&Uit, op ’t Zand in Brugge.

ONLINE?

JAN-MAA

www.sound-factory.be

2015

Kom experimenteren met klanken en maak zelf soundscapes, alleen of met je vrienden. Sound Factory — Lantaarntoren Concertgebouw Brugge

TICKETS & INFO

BOEK JE TICKETS ONLINE!

Wil je op de hoogte blijven van hun aankondigingen, acties, wedstrijden en tips? Word Discoverylid en schrijf je in op ons maandelijkse e-zine via www.concertgebouw.be.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en tips, en maak iedere maand kans om duotickets te winnen via onze maandelijkse nieuwsbrief voor Discoveryleden, samengesteld door de jongerenploeg Soundcast! Schrijf je nu in op www.concertgebouw.be.

Volg Soundcast via

Volg ons op

fly_disco_jan-maa.indd 1-3

VOOR JONGEREN

Coverfoto: Atomos

9/12/14 14:46

10 TIPS! Kiezen is moeilijk! Maar deze Discoverytipsflyer maakt het je net iets makkelijker om je keuze te maken uit het overweldigende aanbod muziek en dans van het Concertgebouw. Deze voorstellingen mag je alvast niet aan je voorbij laten gaan!

01

KEYS PLEASE! Vijf eeuwen Engelse klaviermuziek zo 11.01.2015 – 11.00 Vijf eeuwen Engelse klaviermuziek in de handen van enkele getalenteerde muzikanten, met als hoogtepunt het Händelconcert van il Gardellino & Bart Naessens. Een muzikale trip naar de gevarieerde wereld van het klavier!

02

BRODSKY QUARTET Engelse strijkkwartetten

di 20.01.2015 – 20.00 Het gerenommeerde Brodsky Quartet verenigt drie eeuwen muziek in een ambitieus programma met onder meer Purcell, Britten en Shostakovich. Muziek voor fijnproevers!

03

THINK BACH. IMPROVISATIES OP BACH Frappé-Pincée wo 28.01.2015 – 20.30 / De Werf Een meesterlijk huwelijk tussen klavecimbel en jazzpiano met Bachs allergrootste hits als leidraad. Improvisaties op muziek van Bach: de ideale opmaat tot een Bach Academie gewijd aan het laatste afscheid.

04

COLLEGIUM VOCALE GENT Bach. Cantates

zo 01.02.2015 – 20.00 Collegium Vocale Gent, Philippe Herreweghe en zijn uitgelezen solistenteam beroeren jong en oud met een aantal grootse en hoopvolle cantates die de dood en de hemel bezingen. Muziek om bij weg te dromen.

05

LÂCHEZ TOUT! LOD muziektheater / François Sarhan / Red Note Ensemble do 12.02.2015 – 20.00 Een concert, een film en een theatervoorstelling in één, Lâchez tout! wil dat alles zijn, en niets minder. Een voorstelling over de aanstekelijkheid en de onmogelijkheid van de utopie.

i.s.m. Kunstencentrum De Werf

Ben je jonger dan 26, word dan zeker snel Discoverylid en geniet van 50% korting op de tickets! Meer info vind je op www.concertgebouw.be/ discovery

Bart Naessens © Marco Borggreve

06

WULONG OF DE DANSENDE DRAAK HETPALEIS

zo 22.02.15 – 15.00 Een beeldend sprookje over opgroeien, angsten overwinnen en de onuitputtelijke kracht van de fantasie. Dansers, muzikanten en poppenspelers wisselen groots spektakel af met intimistische scènes.

Brodsky Quartet © Benjamin Ealovega

07

THE SIXTEEN Engelands onsterfelijke erfenis

do 26.02.2015 – 20.00 In dit overzichtsprogramma klinken renaissance-klassiekers geschreven in tijden van felle godsdiensttwisten naast Engelse helden uit de 20e en 21e eeuw. Een kolfje naar de hand van topkoor The Sixteen.

Violaine Cochard © Celine Lemaire

08

HALLÉ ORCHESTRA Elgar. Enigmavariaties

di 03.03.2015 – 20.00 Het uitmuntende Hallé Orchestra – het oudste orkest van Engeland – overrompelt met het virtuose Pianoconcerto van Schumann en de beroemde en raadselachtige Enigmavariaties van Eward Elgar.

Philippe Herreweghe © Michiel Hendryckx

09

ATOMOS Wayne McGregor | Random Dance za 07.03.2015 – 20.00 Film, muziek en technologie in een baanbrekende nieuwe choreografie, geïnspireerd door een fascinatie voor de atomen waaruit het lichaam is opgebouwd. Een extreem mooi werk van de Britse Wayne McGregor.

Lâchez tout! © Alister McGourlay

10

ANIMA ETERNA BRUGGE De klank van Bohemen

vr 13.03.2015 – 20.00 Huisorkest Anima Eterna Brugge verliest zich in een meeslepend concertprogramma met Bohemen als rode draad. Een opwindende, weergaloze ode aan Tsjecho-Slowakije dankzij onder meer Smetana’s Moldau. i.s.m. MAfestival

Wulung of de dansende draak © Kurt Van der Elst

fly_disco_jan-maa.indd 4-6

Harry Christophers

Sir Mark Elder © Russell Hart

Atomos

Anima Eterna Brugge © Alex Van Hee

9/12/14 14:47

View more...

Comments

Copyright � 2017 NANOPDF Inc.
SUPPORT NANOPDF