Neckermann herlanceert Egypte voor een spotprijs! 15 Februari

January 15, 2018 | Author: Anonymous | Category: Geschiedenis, Oudheid, Oude Egypte
Share Embed Donate


Short Description

Download Neckermann herlanceert Egypte voor een spotprijs! 15 Februari...

Description

Neckermann herlanceert Egypte voor een spotprijs! 15 Februari 2011

Reizen naar badplaatsen Egypte worden niet langer ontraden Met ingang van maandag 14 februari ontraadt het ministerie van Buitenlandse Zaken niet langer reizen naar de Egyptische badplaatsen aan de Rode Zee, de Golf van Aqaba en de Golf van Suez. Reizigers wordt geadviseerd hier waakzaamheid te betrachten.

Om de hervonden vrijheid van Egypte te vieren vertrekt Neckermann in samenwerking met Transavia aanstaande zaterdag 19 februari naar Hurghada en El Gouna. Mensen kunnen daarbij zijn voor het spectaculaire aanbod van € 299,- per persoon. Deze reis is inclusief vlucht met Transavia, transfer naar en een week verblijf in een 4 sterren+ hotel (in een 2 persoonskamer) op basis van all inclusive verzorging. Keuze kan gemaakt worden uit de volgende hotels: -

HotelThreeCornersOceanview in El Gouna

-

Hotel Sunrise Mamlouk in Hurghada

-

Hotel Sunrise Holidays beach in Hurghada

Snel weer genieten van het heerlijke winterzonnetje in deze Egyptische badplaatsen is dus voor iedereen weggelegd voor deze spotprijs. Om deze reis te boeken kan men vanaf woensdag 16 februari bellen naar het volgende nummer: 0900-5550555 of boeken via het reisbureau. Uiteraard is snelheid vereist want hier geldt VOL=VOL Deze speciale aanbieding werd mede mogelijk gemaakt door: Als het voor mensen niet mogelijk is om op deze reis mee te gaan dan zal Neckermann in de komende weken nog vaker zorgen voor verrassend aantrekkelijke reizen naar Egypte!

Houd www.neckermann.nl in de gaten of informeer bij het reisbureau.

View more...

Comments

Copyright � 2017 NANOPDF Inc.
SUPPORT NANOPDF