Paint.net installeren en foto`s verkleinen

January 8, 2018 | Author: Anonymous | Category: Engineering & Technology, Webdesign
Share Embed Donate


Short Description

Download Paint.net installeren en foto`s verkleinen...

Description

Paint.net installeren en foto’s verkleinen Om makkelijk foto’s te kunnen verkleinen kunnen we een programma downloaden. Met dit programma is het per foto mogelijk om de foto opnieuw op te slaan. Dit kan in de grote naar wens. Voor een website adviseren wij max 500 kb per foto Hieronder vind u stap voor stap beschreven waar dit programma kan worden gedownload en hoe het werkt.

Instaleren  

Open een internet browser Ga naar http://www.getpaint.net/download.html Klik op download now

Hierna word het programma gedownload. Hierna kunt u het programma installeren. Volg hierbij de simpele stappen van het installatie menu.

Pagina 1

Foto’s openen en opnieuw opslaan 

Ga naar het start menu van uw pc en open het programmaOpen een foto met rechtermuisknop op de afbeelding klikken openen met paint.net

Of

Pagina 2

U kunt nu de geopende foto bewerken naar wens. Mocht u het alleen kleiner willen maken kunt u nu direct klikken op Opslaan Als Onder het menu Bestand

Kies nu de locatie waar u de nieuwe kleine foto wilt opslaan en onder welke naam.

Pagina 3

U ziet nu de originele bestands groote van 1.2 mb Als u met de schuif onder kwaliteit naar links schuift ziet u het getal bij bestands grootte kleiner worden.

Als de foto de juiste bestandsgroote heeft bereikt kunt u op ok klikken. Hierna bent u klaar en kunt u de volgende foto openen of het programma afsluiten.

Pagina 4

View more...

Comments

Copyright � 2017 NANOPDF Inc.
SUPPORT NANOPDF