Pi-Stones Bij Munay Ki en andere sjamanistische inwijdingen wordt

January 8, 2018 | Author: Anonymous | Category: Geschiedenis, Oudheid, Oude Egypte
Share Embed Donate


Short Description

Download Pi-Stones Bij Munay Ki en andere sjamanistische inwijdingen wordt...

Description

Pi-Stones Bij Munay Ki en andere sjamanistische inwijdingen wordt gebruik gemaakt van een pi-stone. Een pi-stone heeft de vorm van een donut (ook wel gemstone donut genoemd). De pi-stone vertegenwoordigd je energetische lichtveld. Dat veld is de blauwdruk voor je fysieke, emotionele, mentale en spirituele zelf. Je pi-stone is waardevol. Hij zal meer voor je doen, dan alle andere stenen ook hebben gedaan, zo zeggen de Q’ero sjamanen.

Pi-stone Aragoniet 35mm

Aragoniet komt uit Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk en Roemenië . Deze steen is vernoemd naar de plek waar hij is ontdekt; de Spaanse provincie Aragon. Aragoniet helpt goed tegen: onrust, stress, zweverigheid, onevenwichtige spirituele ontwikkeling,onevenwichtige lichamelijke ontwikkeling (bijvoorbeeld bij mensen die snel veel in grootte en/of gewicht toenemen of afnemen), woede, krampen en slechte spijsvertering. De Aragoniet behoort tot de Zonnevlecht (3de chakra) en de kruinchakra (7de chakra).

Pi-stone Aventurijn 35mm De Aventurijn (ook wel Aventurien genoemd) is een edelsteen die behoort tot de kwartsen. Hij is afkomstig uit Brazilië, India, Oeral en Siberië. Aventurijn helpt tegen slechte doorbloeding, pijn, angsten, acne en bevordert het herstel bij zieke mensen. Aventurijn hoort bij het hartchakra (4de chakra) en is gerelateerd aan de Stier en Boogschutter, maar vooral bij de Kreeft.

Pi-stone Goudsteen 35mm

Pi-stone Jaspis rode 35mm

De Jaspis komt voor als gele, groene, rode, roodbruine of ondoorzichtige edelsteen. De rode Jaspis is afkomstig uit Afrika, Australië, Brazilië, Duitsland, Egypte,Frankrijk en de VS. Jaspis geeft energie, ongeacht om welke kleur Jaspis het gaat. Rode Jaspis werkt bij het afvallen, vergroot de kans op zwangerschap en op seks. Deze steen zorgt voor minder stress in meer innerlijke harmonie. Rode Jaspis hoort bij het Wortelchakra en behoort bij de Ram en de Maagd.

Pi-stone Rozenkwarts 35mm De Rozenkwarts wordt ook wel de steen van de liefde genoemd en komt uit Brazilië, Madagaskar, Oostenrijk en de VS. Volgens oude legendes zouden Amor en Eros de steen op aarde hebben gebracht om de liefde van de mensen naar elkaar toe te vergroten. Rozenkwarts helpt goed tegen straling van elektrische apparaten, aardstralen, waterstralen, slechte doorbloeding, onvruchtbaarheid door psychische problemen, gordelroos, abcessen, leverklachten, hartproblemen, bedplassen en galblaasproblemen. De steen helpt ook bij het in stand houden van relaties, zowel op vriendschappelijk als amoureus gebied. Rozenkwarts behoort bij het Hartchakra en is gerelateerd aan de Stier en als bijsteen aan de Weegschaal.

Pi-stone Turkoois 35 mm De Turkoois komt uit China, Birma, Israel, Mexico, Polen, Tibet en de VS (Arizona) werd in de oudheid als door sjamanen, Egyptenaren en Grieken al gebruikt om hen te beschermen tegen onheil. Turkoois helpt bij reumatische pijnen, jicht, maagpijn, ontstoken amandelen, longontsteking en depressies. Turkoois hoort bij de keel chakra en is gerelateerd aan de Waterman.

Pi-stone Lapis Lazuli 40mm De Lapis Lazuli komt oorspronkelijk ui Afghanistan, Chili en Pakistan. Deze steen helpt u om eerlijk te zijn en met waardigheid uw mening te uiten en ook om deze van anderen aan te nemen. Lapis lazuli wordt ook wel de steen van de vriendschap genoemd omdat hij positieve contacten bevorderd. Deze steen werkt goed bij moedeloosheid, hart problemen, hoge bloeddruk, eczeem, epilepsie en een slecht werkende milt.

View more...

Comments

Copyright � 2017 NANOPDF Inc.
SUPPORT NANOPDF