spa-nyheter

January 8, 2018 | Author: Anonymous | Category: Vetenskap, Health Science, Endokrinologi
Share Embed Donate


Short Description

Download spa-nyheter...

Description

MARIA ÅKERBERG Vi är glada att välkomna Maria Åkerbergs ekologiska produkter och behandlingar till Åkerblads SPA.

ANSIKTBEHANDLING

Ansiktsbehandling C-vitamin 40min. mån.-tors. 595:-/fre-sön. 695:- En energikick som förbättrar hudens lyster och spänst.

Återuppbygger solskadad hud samt förebygge och motverkar hudens åldrande. En underbar ansiktsbehandling som inleds med rengöring samt peeling av ansikte och dekolletage. Ett C-vitamin serum slussas in i huden genom en avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med behandlande ansiktsmask, skalpmassage och vårdande crème anpassade efter din hudtyp. Tänk på att huden inte får rakas eller utsättas för sol 24timmar före behandlingen. Efter behandlingen bör huden inte peelas eller vistas i sol under de närmaste 48timmarna.

Ansiktsbehandling Choklad 40min. mån.-tors. 595:-/fre-sön. 695:- En ansiktsbehandling som ger en upplevelse för alla sinne och som passar alla hudtyper. Helt enkelt en dröm för alla chokladälskare.

Rengöring, peeling samt avslappnande ansiktsmassage med härlig chokladdoftande olja. Därefter appliceras en underbar chokladmask innehållande kakaosmör och kakao. Undertiden som masken få verkar får du njuta av en lätt skalpmassage. Vi avslutar behandlingen med en vårdande ögoncrème samt dagcrème anpassad efter din hudtyp. Din hud får en återfuktad, mjuk och len känsla med en svag doft av choklad.

KROPPSBEHANDLING

Chokladinpackning 80min. mån.-tors. 925:-/fre-sön. 1095:-En kroppsbehandling som stimulerar kroppens egna ’må bra’ hormon, endorfiner.

En dröm för kropp och sinne. Behandlingen inleds med en mörk chokladskrubb, rik på antioxidanter som ger din hud lyster. Därefter appliceras en varm kroppsbalm innehållande mörk choklad. Medan inpackningen verkar njuter du av en kortare ansiktskur med rengöring, peeling samt chokladmassage. Behandlingen avslutas med en lätt insmörjning med vit choklad bodylotion. En oförglömlig upplevelse som ger din hud ny spänst och lyster.

KINESISK SKÖNHET Historisk konst intar Åkerblads SPA Behandlingen utförs endast av diplomerad akupunkturterapeut

ANSIKTBEHANDLING

Estetisk akupunktur, 60min. mån.-tors. 895:-/fre-sön. 995:-

Är en uråldrig Kinesisk konst, en ritual som tidigare ämnats Kejsare & ståndaktiga personer i hovet. Idag har detta förändrats, men läkekonsten och dess resultat är den samma. Skönhetsbehandlingen är helt utan skalpeller och innehåller endast produkter från naturen & akupunkturnålarnas nästintill magiska kraft. I behandlingen används ett kinesiskt puder som tillverkas av äkta pärlor. Pärlans lyster tränger in i huden med hjälp av olja, ansiktsnålar & ultraljudsmassage. Nålarna stimulerar b.la det naturliga kollagenet & ökar elasticiteten i huden. Rynkor reduceras & cirkulationen ökar. Efter behandlingen känner du lugnet i hela kroppen. Låt skönheten komma inifrån & skina som en pärla.

På akerblads.se finner du alla behandlingar & även månadens erbjudanden, både av produkt & behandling till kampanjpriser. Välkommen till stillheten, vi ses…

akerblads.se ∙ [email protected] ∙ 0247/508 00

View more...

Comments

Copyright � 2017 NANOPDF Inc.
SUPPORT NANOPDF