Bijrijder - Voedselbank Zuidwest

January 8, 2018 | Author: Anonymous | Category: Wetenschap, Health Science, Oogheelkunde
Share Embed Donate


Short Description

Download Bijrijder - Voedselbank Zuidwest...

Description

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers in Meppel als Bijrijders Voedseltransport (m/v). Korte omschrijving werkzaamheden Onder leiding van de Logistiek Coördinator en de Chauffeur haal je wekelijks aangeboden voedsel / goederen op en brengt voedsel pakketten naar de Voedselbanken in de regio Noord/ Oost. Het laden en lossen van de vrachtwagen en metingen en registreren van gegevens behoort ook tot jouw taak. Daarnaast assisteer je bij het verzendklaar maken van orders. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld tussen 7.00 en 19.00 uur.

Ben jij iemand met ervaring met het werken met een elektrische pomphefwagen? iemand die nauwkeurig metingen kan verrichten en zorgvuldig is in het registreren van gegevens? flexibel ten aanzien van werktijden en verschillende werkzaamheden? zelfstandig, communicatief en collegiaal? nauwkeurig met oog op veiligheid en kwaliteit en zorgvuldig met de producten en transport middelen?

Meer informatie en solliciteren Voor het volledige functieprofiel kun je een mailtje sturen naar [email protected] . Als je wilt solliciteren, stuur dan je cv met korte motivatie naar [email protected] Als je nog vragen hebt, dan kun je contact opnemen met Robert Waelbers (Manager DC) via [email protected] of via 0522-255773. Wij zijn een team dat bestaat uit vrijwilligers die er echt zin in hebben om anderen te helpen. Help je mee?

View more...

Comments

Copyright � 2017 NANOPDF Inc.
SUPPORT NANOPDF