Cyber Threat Assessment

January 8, 2018 | Author: Anonymous | Category: Samhällsvetenskap, Antropologi, Mytologi
Share Embed Donate


Short Description

Download Cyber Threat Assessment...

Description

Cyber Threat Assessment Har du kontroll över ditt företags nätverk? Vet du vilka sidor som besöks mest frekvent? Eller vet du vilka applikationer som kommunicerar över nätverket och vilka sårbarheter de har? Lever ni upp till de policys som finns för IT i ert bolag? Med vår tjänst CTA – Cyber Threat Assessment får du kontroll över allt detta och mycket mer. Vi sätter in en enhet som loggar all din trafik och efter en vecka presenterar vi en rapport där du får svar på just dessa frågor och mycket mer. Utöver de frågor som nämnts ovan söker vi också efter:

Botnets Säkerställ att företagets datorer inte används i illasinnade attacker mot andra företag. Ett litet program som installeras på hundratusentals datorer och som sedan möjliggör att någon utifrån kan använda dessa datorer för att överbelasta andra företags webservrar och tjänster.

Malware / Trojaner Malware är oönskade program som kan visa sig på olika sätt. Gemensamt för dem alla är att de tynger ner din dator och minskar prestandan.

Trojanare är program som likt den trojanska hästen lägger sig på datorn och inte gör mycket väsen av sig. I bakgrunden laddar den sedan ner andra program såsom malware, keyloggers eller virus.

Keyloggers Program som ”spelar in” knapptryckningar på tangentbordet och därmed sparar alla användarnamn och lösenord som skrivs på tangentbordet. Dessa skickas sedan till den som skapat keyloggern med jämna mellanrum. Allt detta är exempel på hot som kan finnas i ditt nätverk. Denna tjänst innebär en fullständig genomlysning av ert nätverk under en vecka med en slutrapport som vi sedan går igenom tillsammans med er. Ni kommer också få förslag på hur ni kan göra för att säkra upp ert nätverk.

Fast pris: 7995:-

View more...

Comments

Copyright � 2017 NANOPDF Inc.
SUPPORT NANOPDF