Kundens bifogade dokument 1

January 8, 2018 | Author: Anonymous | Category: Engineering & Technology, Datavetenskap, Computer Graphics
Share Embed Donate


Short Description

Download Kundens bifogade dokument 1...

Description

Hej, vi önskar offert på följande badrumsrenovering. Det medföljer ett antal bilder och en planritning som behöver viss förklaring. Tanken är att existerande bad ska göras större. Det sitter ett element på innerväggen per idag, som vi behöver hjälp med av VVS-kunnig person. I övrigt tänker vi riva nuvarande bad/väggar och sätta upp väggar/dörr så att allt är klart när ni startar ert arbete. Hela lägenheten ska renoveras, så det är inga problem att skita ner/ställa utrustning i angränsande rum under arbetstiden. Det följer med bilder på hur det ser ut idag. Det är dusch och inte badkar som på planritningen. För att minska arbete, så vill vi ha kvar golvbrunn för duschen och avloppet från toan på samma ställe i golvet. Tvättstället vill vi däremot flytta till väggen mot gästtoaletten och dra vatten från gästtoaletten. Måtten på hela badrummet blir 271x228 cm och 250cm högt. Bilder: Planritning med lite hemmagjorda justeringar, bilder på existerande toa/tvättställ/dusch/rör, bild på utgående rör från garderoben, bild på gästtoalettens rör som måste kopplas till nytt tvättställ. Lägenheten ligger på Kristinelundsvägen 36, 17150 Solna. Högst upp, 3 trappor med hiss. Ingående moment: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Installera duschväggar i glas Installera duschblandare Installera ny toalett Installera nytt tvättställ med eluttag med ny rördragning från angränsande gästtoalett Installera förvaringshylla/skåp Installera pappershållare till toalett Installera handdukshållare (ej el) Klinkers/kakel alla väggar med fall mot duschen Golvvärme med termostat Plugga värmevattenrör till ett element som suttit på tidigare vägg mitt i badrummet

Vi tillhandahåller all inredning, kakel, klinkers, duschväggar, duschblandare, toalett och liknande. Ni står för övrig byggnadsmateriel.

Eventuella extramoment: 1. 2. 3. 4.

Målning av två väggar istället för kakel/klinkers Extra eluttag på väggen mot garderoben (ej samma vägg som handfatet) Byte av rör till dusch/toalett (av estetiska skäl) Belysning med spottar/takhängande lampa/lampor utan synliga ledningar (tex innertak) med tillhörande strömbrytare/dimmer (vi kan eventuellt göra delar av detta själva, därför satt som eventuellt moment)

Vi önskar följande detaljer:      

Offert med fastpris, specificera gärna varje delmoment Kommentera gärna hur ni ser på löpande pris Specificerat vilka intyg/garantier som ges angående utfört arbete i förhållande till fackmannamässigt utförande Vilka garantier ges vid eventuella fel När arbetet kan startas och när kan det kan avslutas (start möjlig 10 juli, utfört senast slutet av september är de ramar vi siktar på) Eventuell rabatt som kan erbjudas vid inköp av inredning till badrummet och andra rum genom ert bolag (hela lägenheten ska renoveras)

Mvh. Ola Lindqvist [email protected] Mobilnummer: 0737369063

Innerväggarna tas bort så att badet blir större. Det är dusch, inte bad per idag. Ritade linjer visar dagens rör.

Bild på existerande ventil ovanför dusch.

Bild på tvättställ och rör i angränsande gästtoalett. Tanken är att rör till nytt tvättställ ska tas från gästtoaletten.

Bild på toalett och rör i angränsande gästtoalett. Tanken är att rör till nytt tvättställ ska tas från gästtoaletten.

Existerande toalett i badrummet.

Existerande innervägg som ska rivas som har ett element som måste pluggas/byggas bygel till (lägenheten ligger högst upp i huset).

Existerande tvättställ och rör i badrummet.

Existerande dusch i badrummet. Visar även golvbrunn och ingång rör till badrummet från garderoben.

Visar ingången av rör från angränsande garderob.

View more...

Comments

Copyright � 2017 NANOPDF Inc.
SUPPORT NANOPDF