Market Update september 2014

January 6, 2018 | Author: Anonymous | Category: Arts & Humanities, Performing Arts, Comedy
Share Embed Donate


Short Description

Download Market Update september 2014...

Description

MARKET UPDATE SEPTEMBER V. 36-39

ANALYS

ANALYSAVDELNING ÄR PÅ SEMESTER…

…åter till nästa Market Update

PREMIÄRER I AUGUSTI

PARADISE HOTEL

SPONS PLAY Säsong 4 Avsnitt 54 Längd 60 min Visas även på TV3 play

I vintras gjorde relationssåpan Paradise Hotel comeback på TV3. Nu följer vi upp tittarsuccén med en ännu roligare, galnare och snyggare säsong. Återigen checkar tio unga snygga singlar in i ett av världens lyxigaste boenden på Mexikos Stillahavskust. De känner inte varandra men måste snabbt hitta en partner att dela rum med. Den som inte blir vald vid parceremonin i slutet av veckan får genast packa sina väskor och åka hem. Vägen till final kantas av lögner, svek, vänskap, intriger, hat och kärlek. Allt kan hända – och händer – i Paradise Hotel. Senast stod Jesper Johansson och Aina Lesse kvar som vinnare efter en av de mest omtalade realityfinalerna någonsin. En sak står klart för alla – ingen kan känna sig säker. Hur långt är hotellets gäster villiga att gå för att vinna? Programledare för Paradise Hotel är Malin Gramer.

STUDIO PARADISE Studio Paradise tar vid där Paradise Hotel slutar. Efter varje veckas parceremoni, med start kl. 23.00, sänder vi en direktsänd talkshow på TV3 Play. Vi diskuterar och analyserar veckan som gått, visar klippen du inte fick se i tv och ger er tittare chansen att ställa era egna frågor direkt till den eller de som tvingats lämna Paradise Hotel. Programledare för Studio Paradise är bloggaren, modellen och artisten Rebecca Simonsson tillsammans med nattklubbschefen Salvatore Scappini. Dessutom bjuder vi på mängder av exklusivt extramaterial på tv3.se och TV3 Play. Personporträtt av alla deltagare, omröstningar, bakom kulisserna-reportage, bloggar och mycket mer.

SPONS PLAY Säsong Avsnitt

2 TBA

LYXFÄLLAN

SPONS PLAY Säsong 17 Avsnitt 12 Längd 60 min Visas även på TV3 play

Med lika delar ekonomikunskap, värme och tuffa sanningar har Lyxfällan under sexton säsonger redan blivit en svensk TV-klassiker. Flerfaldigt prisbelönt och en av TV3s största tittarsuccér genom tiderna. I programmet åker våra två experter Patrick Grimlund och Magnus Hedberg runt i Sverige och hjälper svenskar att städa upp sin ekonomi när den har skenat åt fel håll. Vi får följa med när experterna gör sitt yttersta för att visa vägen ur svåra ekonomiska kriser som riskerar att slita familjer i stycken, göra folk hemlösa eller få kärleken att gå i kras. När Lyxfällan kommer på besök har man en enda vecka på sig att stoppa skulderna och få ekonomin på rätt köl igen, men Magnus och Patrick är beredda att göra allt som står i deras makt för att hjälpa dig.

AUGUSTI PREMIÄRER INKÖP

SEPTEMBER

TYRANT Bassam "Barry" Al Fayeed kommer från det fiktiva krigshärjade landet Abbudin. Han har levt i självvald exil i Los Angeles i nästan 20 år. Barry är son till Baladis diktator och återvänder nu motvilligt till Mellanöstern med sin amerikanska familj för att gå på sin brorsons bröllop. En dramatisk kulturkrock uppstår genast när han möter den gamla bekanta politik och de konflikter han en gång lämnat bakom sig.

SPONS PLAY Premiär Dag Tid Yr / Ep

v.38 lördag 20.00 1 / 10

Tyrant är den senaste produktionen från Homeland-skaparna Howard Gordon och Gideon Raff. Även manusförfattaren Craig Wright, som har skrivit manus till succéerna Six feet under och Lost är involverad. Fares Fares och Alexander Karim medverkar och serien är den dyraste produktion som någonsin har spelats in i Israel.

INDIANA JONES HELG I SEPTEMBER

SEPTEMBER MÅNDAG

TISDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

18

19 20 21

22

Sommartider

Kniven mot strupen

LÖRDAG

SÖNDAG

SEPTEMBER

DEFIANCE Året är 2046 och jorden är fullkomligt oigenkännlig. I kölvattnet av det krig som drabbade hela universum har utomjordiska väsen ändrat allas sätt att leva. Nu kommer den mystiske Nolan (Grant Bowler) tillsammans med Irisa (Stephanie Leonidas) till staden Defiance, som en gång hette Saint Louis. Han tar hjälp av ett antal suppleanter och civila i kampen för att upprätthålla lag och ordning.

SPONS PLAY Premiär Dag Tid Yr / Ep

v. 39 fredag 21.30 2 / 13

Med den mäktige Rafe McCawley (Graham Greene) i spetsen kämpar invånarna för att göra sig hemmastadda. Nu måste de bygga upp ett nytt samhälle ur förödelsen. Men snart sätter en händelseutveckling igång som hotar den bräckliga fred som denna gränsstad så länge har kämpat för. För att överleva i det ogästvänliga landskapet kommer att krävas styrka, mod och stenhårt motstånd. Från skaparna av succéserien Battlestar Galactica.

CHAMPIONS LEAGUE PÅ TV6 I HÖST

SEPTEMBER MÅNDAG

18

19 20 21

22

TISDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

LÖRDAG

SÖNDAG

PREMIÄRER I AUGUSTI

ESCAPE TO THE CONTINENT

SPONS PLAY Premiär Dag Tid Yr / Ep

v. 38 mån - fre 19.00 1 / 20

I Storbritannien fortsätter levnadskostnaderna att stiga, samtidigt som många har tröttnat på stressen och det allt mer oförutsägbara vädret. Vissa av dessa britter överväger en stor livsförändring: en utlandsflytt till solen på kontinenten. Programledare Nicki Chapman ger heta tips till dem som vill köpa hus i Europa, och charmar dem som bara vill drömma sig bort i tv-soffan. Programmet är en spin-off på succéserien En plats på landet, men reser längre än sin lantliga motsvarighet. Nu vill husköpare flytta utomlands – men först får de provköra sina alternativa liv i solen.

RESTAURANT MAN Många av oss drömmer om att kasta in handduken på jobbet och istället öppna en restaurang. Men det är inte alla som har mod att göra slag i saken. I The Restaurant Man följer vi sex nybörjare som vänder sin karriär ryggen och riskerar alla sina besparingar för att kunna uppfylla sin dröm. Nyöppnade restauranger lider nederlag tre gånger så ofta som andra företag, så deras plan är minst sagt riskfylld. Till sin hjälp har de Russell Norman, som är en stjärna i Londons stenhårda restaurangbransch.

SPONS PLAY Premiär Dag Tid Yr / Ep

v. 34 måndag 21.00 1/6

Han öppnade inte mindre än sju matställen under finanskrisen och lyckades ändå få köerna att ringla runt husknutarna. Han är en erfaren och hårt arbetande affärsman som nu ger våra noviser en del välbehövda råd under deras restaurangers kritiska första månader. Men som vi alla vet speglar drömmar inte alltid verkligheten och deltagarna står nu inför hissnande utförs- och uppförsbackar.

SEPTEMBER

SHERLOCK

SPONS PLAY Premiär Dag Tid Yr

v. 39 söndag 20.00 1-3 / 9

Mästerdetektiven Sherlock Holmes är tillbaka i en modern tappning. Och precis som i Sir Arthur Conan Doyles originalmanus bor Holmes och Watson på Baker Street 221 B – och även här försöker de båda vapendragarna överlista sin nemesis Moriarty. Benedict Cumberbatch (Atonement, The Last Enemy) gör rollen som Sherlock Holmes medan Martin Freeman (The Office, The Hobbit) spelar hans lojale vän Watson. Resultatet blir ett fartfyllt och underhållande kriminal-drama som utspelar sig i nutida London. Seriens skapare Steven Moffat och Mark Gatiss har tidigare samarbetat med TV-serien Doctor Who. Moffat är dessutom upphovsman till komediserien Coupling.

TOM KERRIDGE’S PUB FOOD Tom Kerridge är den enda brittiska kock som vunnit två Michelinstjärnor för mat lagad på en pub. I hans nya serie Tom Kerridge’s pub food får vi följa stjärnkocken när han visar oss hur man lagar maträtter inspirerade av brittiska pubklassiker på en helt ny nivå.

SPONS PLAY Premiär Dag Tid Yr / Ep

v. 37 tisdag 22.00 1/7

KNIFE FIGHT

SPONS PLAY Premiär Dag Tid Yr / Ep

v. 37 tisdag 22.30 1 / 18

Det är som Fight Club... men för kockar. Följ med ner i LA:s underjord och följ en tuff matlagningstävling i en stenhård miljö. Top Chef-vinnaren Ilan Hall är programledare i den skoningslösa kampen. I varje avsnitt möts två kockar och måste laga minst två rätter på en enda hektisk timme. De hemliga ingredienser de får använda är minst sagt utmanande. Under varje uppdrag måste deltagarna dessutom utstå hettan av att bli häcklade av en bråkig folkmassa, bestående av kändisar och matexperter. Detta brutala gäng är både domare och tidtagarur, och inkluderar bland andra Elijah Wood, Drew Barrymore, Jason Lee, Bijou Phillips och Erika Christensen. Drew Barrymore är också exekutiv producent.

TOP CHEF Denna serie tar matlagningstävlingar till en helt ny nivå! Vi möter nya och lovande kockar som kämpar mot varandra i en rad kulinariska utmaningar. De bästa debuterande kockarna från hela USA har blivit tillfrågade om att vara med i detta program. De måste visa upp sina färdigheter och kämpa till det yttersta för att vinna det prestigefylla priset: att koras till "Top Chef".

SPONS PLAY Premiär Dag Tid Yr / Ep

v. 35 tisdag 21.00 9 / 18

FILMVECKA 37 ROMANTIK OCH DRAMA

SEPTEMBER MÅNDAG

18

TORSDAG

FREDAG

LÖRDAG

THE RESTAURANT MAN

20 22

ONSDAG

THE RESTAURANT MAN

19 21

TISDAG

THE RESTAURANT MAN

SÖNDAG

SEPTEMBER

DOKUMENTÄRER I SEPTEMBER På ädelstensjakt

Life below zero

Mån - tors kl 19:00, start 1 sept

Mån – fre kl 21:00, start 23 sept

SPORT I SEPTEMBER Formel 1

NFL

Kval lör 6/9 13:45 & 20/9 14:45 Highlights sön 7/9 & 21/9 kl 17.45

Mån, tors & sönd, start 4/9

Speedway GP

Championship

Lör 13/9 & 27/9 kl 19:00

FA-cupen lörd 13/9, Engelska ligacupen 23-24/9

SEPTEMBER

FAKING IT 'Faking It' is a new romantic comedy about two best friends who love each other -- in slightly different ways. After numerous failed attempts to become popular, the girls are mistakenly outed as lesbians, which launches them to instant celebrity status. Seduced by their newfound fame, Karma and Amy decide to keep up their romantic ruse.

Premiär Dag Tid Yr / Ep

v. 36 söndag 19.30 1/8

VIRGIN TERRITORY Virgin Territory follows the lives of fifteen young adults, all of whom are trying to maneuver the often tricky world of virginity. Messy love lives, awkward parental sex talks, sexually active friends, and the pressure to give in to their temptations – all can make for a very tumultuous journey for these abstinent adolescents. Each hour long episode explores four different v-card-carrying cast members from all walks of life. Some of them are hanging on to their virginity and others are desperately trying to lose it.

Premiär Dag Tid Yr

v. 37 söndag 20.00 1

SEPTEMBER MÅNDAG

TISDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

LÖRDAG

SÖNDAG

18 19 20 21

REALITY SHOW BLOCK

22

RIDICULOUSNESS, THE VALLEYS, EX ON THE BEACH, BEAUTY SCHOOL, ARE YOU THE ONE, GEORDIE SHORE

SEPTEMBER

FRIENDS Is Friends already 20 years old? YES, the first episode was aired in September 1994 and it still is one of the most popular shows of our channel world wide. We will air a Friends marathon on 20-21 September in honour of their 20th anniversary. We will also do a special PR stunt in the week before the marathon.

Premiär Dag Tid

20-21 sep lör & sön 20.00

SOUTH PARK From 28 September Comedy Central will air the 18th season of South Park.

To create more spontaneity amongst the creator in the creative process, each episode is created and aired within a week. So we don’t know what this season will bring us, but we are pretty sure it will be funny as always. The new episodes are aired (with Swedish subtitles) 5 days after the US premiere.

Premiär Dag Tid Yr

v. 39 söndag 19.30 18

ROAST OF… Comedy Central Roast is an annual star-studded event in which Comedy Central hand-picks a special Roastee to sit on the hot seat and take it on the chin for the evening with good-natured ribbing from famous colleagues and comics. Celebrities such as Charlie Sheen, James Franco, Bob Saget, and Pamela Anderson have been Roastees in the past. A new roast is coming up in September

Premiär Dag Tid Yr

v. 39 söndag 19.30 18

SEPTEMBER MÅNDAG

18 19 20 21 22

TISDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

LÖRDAG

SÖNDAG

GLÖM INTE ATT DET GÅR ATT BOKA POLITISKREKLAM I MTG TV PLAY INFÖR VALET

Kontakta oss för mer information

TACK FÖR IDAG!

View more...

Comments

Copyright � 2017 NANOPDF Inc.
SUPPORT NANOPDF