Sunclass sonnevijver

January 9, 2018 | Author: Anonymous | Category: Wetenschap, Aardwetenschappen, Geologie
Share Embed Donate


Short Description

Download Sunclass sonnevijver...

Description

SUNCLASS SONNEVIJVER

Sunclass Sonnevijver, Heidestraat 101 3621 Rekem België

ALGEMENE INFORMATIE Sunclass Sonnevijver ligt aan de rand van het natuurgebied “Vallei van de Ziepbeek”, iets ten zuiden van de Mechelse heide en ten oosten van de Limburgse Kempen. Op de kaart vindt u het domein, pal ten noorden van het centrum van Maastricht (hierdoor is het Domein vanuit Nederland gemakkelijk en in redelijke tijd bereikbaar). Vier culturen, te weten de Vlaamse, Waalse, Nederlandse (Limburgse) en de Duitse, bevinden zich rondom het domein. Zij zorgen ervoor dat u zich “uit” voelt. Toeren over de schitterende Mergelland- of Haspengouw-route, winkelen in Aken, een heerlijke boottocht maken over de Maas, Bourgondisch eten in België of genieten op één van de terrassen op het Vrijthof van Maastricht, zijn slechts enkele voorbeelden.

Sunclass Sonnevijver, Heidestraat 101 3621 Rekem België

LIGGING VAN HET PARK Het bungalowpark ligt aan de rand van het natuurgebied “Vallei van de Ziepbeek”, tussen Lanaken en Maasmechelen. Het groen is, zoals je in een natuurgebied mag verwachten, overheersend aanwezig op het park. Afwisseling wordt gebracht door enkele visvijvers en een groot meer.

Bij dit meer is een gedeelte aangepast tot strandbad. Buiten de waterrecreatie zoals onder andere: zwemmen, surfen of vissen, is er in de nabije omgeving de gelegenheid tot paardrijden, tennissen en uiteraard wandelen of fietsen. Het wonen op het park is ideaal voor mensen die veel rust willen hebben. Op het park is er geen overlast van vliegtuiglawaai, het is altijd erg rustig, er is geen doorgaand verkeer en er is optimale privacy. Door de slagboom aan de ingang van het park bent U ervan verzekerd dat er alleen sprake is van bestemmingsverkeer.

Sunclass Sonnevijver, Heidestraat 101 3621 Rekem België

FACILITEITEN VAN HET PARK Dit bungalowpark ligt op een mooie centrale ligging te midden van een zeldzaam mooi natuurgebied met vennen en visvijvers. Maastricht ligt op ongeveer 10 kilometer afstand en Valkenburg op een afstand van 20 kilometer. Vanuit het park kunt u schitterende uitstapjes maken naar o.a. Kasteel Rekem, de kinderboerderij in Neerharen, naar Maastricht met zijn leuke kroegjes, winkels en restaurants of een boottocht maken op de Maas. Het park beschikt over een door de overheid geïnspecteerde zeer grote zwemvijver met een ondiep deel waar door kinderen veilig gespeeld en gezwommen kan worden. Er is een receptie, visvijvers, speeltuin een restaurant met buitenterras en parkeergelegenheid bij uw eigen bungalow. Tevens is er grote sociale controle en maakt de wijkagent een paar keer per week zijn ronde door het park. Huisdieren zijn toegestaan!

PLATTEGROND VAN HET PARK

Sunclass Sonnevijver, Heidestraat 101 3621 Rekem België

PARKINDELING TYPE BUNGALOWS A-huisjes: blauw B-huisjes: rood C-huisjes: groen D-huisjes: roze/paars E-huisjes: geel

Sunclass Sonnevijver, Heidestraat 101 3621 Rekem België

BIJKOMENDE KOSTEN • Beheerskosten park : € 485 /jaar • Gemeentelijke belastingen : € 225 /jaar • Onroerende voorheffing : € 264 /jaar (Ministerie Vlaamse Gemeenschap) • Milieuheffing : € 20 /kwartaal • Verbruik van gas, water en elektriciteit • TV (centraal kabelsysteem) : € 75 /jaar (indien u van deze faciliteit gebruik maakt) • Afval – voorschot: € 37,50 Ieder heeft zijn eigen afvalbak, u betaalt een voorschot van € 37,50 en daar worden de kosten van het afval mee verrekend • Gemeente Lanaken komt het afval ophalen aan het huisje • Alle vermelde maten zijn circa maten

INTERESSE? Bel gerust voor meer informatie of een bezichtiging DE WOONPLANNER Steinderweg 49 6171 XJ STEIN (NL) T: 046 48 101 25 (NL) T: 089 41 11 11 (B) [email protected] www.dewoonplanner.com

View more...

Comments

Copyright � 2017 NANOPDF Inc.
SUPPORT NANOPDF