Verlaag direct uw gasrekening Dé duurzame

January 8, 2018 | Author: Anonymous | Category: Engineering & Technology, Civil Engineering, Environmental Engineering
Share Embed Donate


Short Description

Download Verlaag direct uw gasrekening Dé duurzame...

Descriptionwww.samangroep.nl

SAMAN DUU RZAM E EN ERG I E SAMAN DUURZAME ENERGIE IS ONDERDEEL VAN DE SAMAN GROEP

HYBRIDE WARMTEPOMP

ame z r u u d Dé ging vervan w van u l cv-kete

Verlaag direct uw gasrekening Uw woning energiezuinig verwarmen? Een hybride warmtepomp (een warmtepomp en cv-ketel in één) zorgt het hele jaar door voor een comfortabel huisklimaat én voor een hoge energiebesparing. Hij geeft de warmte uit de buitenlucht met een rendement van ruim 400% door aan de centrale verwarming. Dat is goed voor uw portemonnee én het milieu. De hybride warmte­pomp combineert een lucht/water-warmte­pomp met een cv-ketel. Afhankelijk van de buitentemperatuur, de energie­ prijzen en de interne warmtebehoefte zal de hybride warmte­pomp altijd op de meest voordelige manier kiezen tussen de warmtepomp of de cv-ketel, of beiden. De gemiddelde besparing bedraagt maar liefst 35%. energie uit buitenlucht

1 kW

I NSTA LL ATI E ELEKTRA CO NSTR U CTI E DU U RZAME EN ERGI E S ERVIC E EN O N D ER H O U D

elektriciteit

3 kW

warmtepomp

4 kW verwarmingsvermogen

‘Een kwartje aan elektrische energie levert u een euro aan warmte’

Bekijk een werkende warmtepo mp in onze showroom o p afspraakwww.samangroep.nl

SAMAN DUU RZAM E EN ERG I E SAMAN DUURZAME ENERGIE IS ONDERDEEL VAN DE SAMAN GROEP

Dé nieuwste mogelijkheid in energiebesparing Een cv-ketel vervangen door een hybride warmtepomp betekent besparen op energiekosten, zowel voor de verwarming als het warm water. Een lager energieverbruik betekent niet alleen lagere verwarmingskosten, maar ook minder gebruik van uitputtelijke energiebronnen en lagere CO2-emissie. Hoe werkt het? De hybride warmte­pomp ‘pompt’ buitenlucht vanaf een lager naar een hoger temperatuur­ niveau. Via een warmte­wisselaar wordt de warmte vervolgens overgebracht naar het verwarmings­systeem van uw woning. Hierbij gaat geen warmte verloren. Eenvoudig toepasbaar De hybride warmtepomp kan direct op de bestaande vloerverwarming of radiatoren worden aangesloten. Het is een compact systeem, zodat het ongeveer evenveel plaats inneemt als een normale cv-ketel. Kortom: lage installatiekosten, geen overlast, geen ruimteverlies en er zijn ook geen structurele aanpassingen nodig.

Combineren met zonnepanelen Het gasverbruik wordt voor een groot deel vervangen door elektriciteitsverbruik voor de warmte­ pomp. Door de hybride warmtepomp te combineren met zonnepanelen heeft u vrijwel geen kosten meer voor de centrale verwarming! Ruime ervaring Kennis en kunde op het gebied van innovatieve technieken kan het beste opgedaan worden in de praktijk. In een groot aantal referentieprojecten hebben wij reeds warmtepompen mogen toepassen. Diverse typen werden reeds toegepast op basis van open en gesloten bronsystemen en op basis van buitenlucht. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Model

Functie

Vermogen

A

verwarmen en warm water

4,4 kW

e 6.120,–

B

verwarmen en warm water

7,4 kW

e 6.570,–

C

verwarmen, koelen en warm water

7,4 kW

e 6.820,–

Richtpijs

(inclusief btw en montage)

Arbeid en aansluitmateriaal is gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij water, riolering, cv-leidingen en elektra zich binnen 1 meter van de te plaatsen warmtepomp bevinden. De koelleiding tussen het binnen- en buitendeel dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden met een maximale lengte van 5 meter. Aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn niet inbegrepen. Naar aanleiding van een bezoek ter plaatse zullen wij een definitieve opgave van de installatiekosten verzorgen. Vermelde prijzen zijn vrijblijvend en zijn onderhevig aan prijswijzigingen; opbrengsten zijn gemiddelden. De vermelde vermogens zijn gebaseerd op een watertemperatuur van 35°C en 7°C buitentemperatuur.

JULIANASTRAAT 40 4301 NC ZIERIKZEE 0111 412 647 [email protected]

I NSTA LL ATI E ELEKTRA CO NSTR U CTI E DU U RZAME EN ERGI E S ERVIC E EN O N D ER H O U D

De hybride warmtepomp bestaat uit een binnen- en een buitendeel. Voor meer informatie: www.samangroep.nl/warmtepompen

View more...

Comments

Copyright � 2017 NANOPDF Inc.
SUPPORT NANOPDF