Vi söker en BI-ansvarig

January 8, 2018 | Author: Anonymous | Category: Engineering & Technology, Datavetenskap, Databases
Share Embed Donate


Short Description

Download Vi söker en BI-ansvarig...

Description

Vi söker en BI-ansvarig Du är ansvarig för företagets arbete med Business Intelligence (BI) och Big data. Tillsammans med verksamheten tar du fram relevanta stöd med målet att utveckla företaget och dess affärer. I denna roll rapporterar du till it-chefen för ELON Group. Arbetsuppgifter • Stödjer organisationen vad avser utveckling av BI-lösningar. •

Delaktig i olika affärsprojekt (exempelvis som delprojektledare) där man gemensamt utvecklar affärsnytta via leveranser av KPI- och BI-stöd.Rådgivare och stöd till våra olika avdelningar.Drivande för verksamheten kring vidareutveckling och förvaltning av våra BI-stöd.Omvärldsbevakar rörande trender och utveckling inom Big data, webb, e-handel, sociala medier, Analytics.Styr support/service relaterat till våra leveranser inom BI.Underhåller och äger förvaltningen av vårt datalager samt koordinerar – tillsammans med partners – drift av våra BI-stöd.Inspirerar vår omgivning, lyssnar, tar del av förbättringsförslag samt inför/följer processer som leder till ständig förbättring och kontroll vad avser hanteringen runt vår BI-plattform.

Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som har en högskoleutbildning samt 3–5 års erfarenhet inom it och analys. Du har erfarenhet av att utveckla i MS Windows-miljöer så som SQL/Reporting/Services/Excel mm. Vi ser gärna att du har modellerat databaser och jobbat med Qliksense och Qlikview. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska samt kommunicerar obehindrat på engelska. Kompetenser Du är en vass analytiker som har lätt för att starta, leda och slutföra aktiviteter. Du skapar relationer och nätverk på ett naturligt sätt. Du är strukturerad och tidseffektiv samt van att dokumentera ditt arbete. Därutöver har du en bred helhetssyn och lätt att ta in verksamhetens behov. Gillar du dessutom att jobba i en dynamisk miljö och har en god portion humor så är du rätt kandidat för oss. Tjänsten är tillsvidare, tillträde efter överenskommelse. Passar det här in på dig? Vi erbjuder ett fritt, spännande och utvecklande jobb på vårt nybyggda kontor i Örebro. Starten är omgående. Välkommen med din ansökan till [email protected] Sista ansökningsdag är 15 juni 2017. Har du frågor får du gärna höra av dig till Mathias Alriksson, it-chef, på telefonnummer 072-050 47 16.

ELON Group AB är ett ledande företag för den frivilliga fackhandeln inom vitvarusegmentet. I koncernen finns dotterbolaget EEL AB med butikskedjorna ELON och Elkedjan som tillsammans har cirka 400 butiker i hela Sverige. I koncernen ingår även Elkedjan Teknik AB som med 1 900 anslutna elektriker täcker hela Sverige, Euronics Norge AS med 65 butiker i Norge och FDT AB som utvecklar och tillhandahåller affärssystem och butiksdatalösningar. Bolaget ägs till 100 % av sina medlemsbolag i butikskedjorna ELON, Elkedjan och Euronics Norge AS samt el- och installationskedjan Elkedjan Teknik. Inom EEL värnar vi om ett öppet klimat och trivsel på arbetsplatsen. Vi tror och satsar på individen och på dennes förmåga att bidra, när vi tillsammans skapar en arbetsmiljö som lyser av Samarbete – Engagemang – Glädje – Respekt – Ansvar. Vår gemensamma värdegrund, vägvisaren för hur vi ska agera mot våra medmänniskor. Genom att följa den vinner vi i långa loppet. Allihop.

View more...

Comments

Copyright � 2017 NANOPDF Inc.
SUPPORT NANOPDF